DTP Biztonsági Ajtó főoldal
 

DTP Biztonsági Ajtó®: A biztonsági ajtó sokkal több mint egy egyszerű biztonságiajtó. A biztonsági ajtó a MABISZ és egyéb nemzetközi tanúsítványoknak is megfelel, mindemellett többféle biztonsági ajtó borítással tehető még látványosabbá. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. a biztonságiajtó gyártását, telepítését is szállítását is vállalja, maximum 30 munkanapon belül. A biztonsági ajtót készpénzzel vagy átutalással egyaránt fizetheti.


"Van egy szép, kialakult betörésfóbiám. Nem tartok otthon semmi értékeset, sőt, én sem vagyok értékes, de azért senki ne tapogassa végig a gatyáimat. Addig nézegettem a biztonsági ajtókat interneten és bemutatókon, hogy a DTP biztonsági ajtóig jutottam. Tapogattam és láttam, hogy ezekben a Vasember is megakadna. Ha be van csukva, akkor lényegében befalaztuk a lakást. Profik készítik, profik szerelték. Ma már biztonságban van az összes gatyám."
Jáksó LászlóAz oldal kulcsszavai: biztonsági ajtó ár, biztonsági ajtó garancia, biztonsági ajtó Budapest, bejárati biztonságiajtó, biztonságiajtó árak, biztonságiajtó kedvezmény

DTP Biztonságiajtó vállalási feltételek, garancia

nyomtatás

 
 


Biztonságiajtó vállalási határidő, fizetési ütemezés

A DTP® Biztonságiajtó vállalási határidejeAz Ajtó-Betörésvédelem Kft. a fahatású sík burkolattal rendelt DTP® Biztonságiajtót megrendeléstől számítottan 15 munkanap átfutással,
további burkolatú DTP® Biztonságiajtó a megrendeléstől számított
20-30 munkanap átfutással teljesíti.

A vállalási határidő módosulhat, amennyiben az adott megbízás teljesítéséhez szükséges speciális anyagok vagy tartozékok nem állnak időben rendelkezésre, illetve az ajtó(k) telepítésének körülményei nem biztosítottak (pl. kültéri ajtóknál az időjárási viszonyok).
Erről a változásról a gyártó a megrendelőt haladéktalanul tájékoztatja.


A DTP® Biztonságiajtó fizetési ütemezése

DTP Biztonságiajtó® megrendelésére a felméréskor a helyszínen készpénzben, vagy átutalással fizetendő előleg átadásával, valamint az írásos megállapodás aláírásával van lehetőség. A biztonságiajtó telepítése előre egyeztetett időpontban, a fenti határidő szerint történik. A fennmaradó összeg a biztonságiajtó átadás-átvételekor a helyszínen készpénzben vagy átutalással kerül kiegyenlítésre.

 Biztonságiajtó előleg fizetése

Biztonságiajtó készpénzes fizetése esetén

Biztonságiajtó átutalásos fizetése
esetén

1 millió Ft bruttó értékhatárig

30% előleg

70% előleg

1 millió Ft bruttó értékhatár fölött

50% előleg

70% előleg


Vállalási díjaink Budapesten és a 0. kilométertől számított 30 km-es vonzáskörzetében minden esetben tartalmazzák a következőket:

  • Megrendelésfelvétel és gyártási méretvételezés
  • Biztonságiajtó egyedi gyártástechnológiai tervezése
  • Gyártás
  • Szállítás
  • Régi ajtó bontása
  • Új biztonságiajtó telepítése
  • Igény szerint a régi ajtó elszállítása
  • Akár 10 év garancia

Az árlistában és weblapunk egyéb oldalain feltüntetett árak az áfa-t tartalmazzák.

Biztonságiajtó - Garancia, kiszállási díj, telephelyi átvétel

DTP Biztonságiajtó® - Garancia 


A DTP Biztonságiajtó telepítésekor a számlával vagy átvételi elismervénnyel egyidejűleg garanciakártya kerül átadásra. A garancia érvényesítésére minden esetben a garanciakártya és a megállapodás felmutatásával van lehetőség. A garanciakártya minden esetben tartalmazza, hogy a garancia milyen jellegű meghibásodásokra terjed ki.

A DTP® Biztonságiajtó­ra a következő garanciális feltételek vonatkoznak:
10 év garancia a mechanikai védelemre, az átrozsdásodás ellen, az alaktartóságra, a hő- és hangszigetelő képességre
5 év garancia a zárra, a mozgóalkatrészekre
2 év általános garancia
1 év garancia az elektromos eszközökre (digitális kitekintő, ujjlenyomat- és kártyaolvasó, digitális másodzár)

A garanciális javításokra azok jellegétől függően a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb a mindenkori vállalási határidőnek megfelelően kerül sor.

A korábbi ajtó bontásának, valamint a DTP® Biztonságiajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. Természetesen kollégáink a kisebb faljavításokat (gipszelés) a telepítés alkalmával elvégzik. A további szakipari munkák elvégzésére cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.
DTP® Biztonságiajtó - Kiszállási díj

Vállalási díjaink Budapesten és a 0. kilométertől számított 30 km-es körzetében a biztonságiajtó felmérés, a gyártási méretvételezés, valamint a telepítés költségét is magába foglalják. Agglomeráción kívüli munkáknál árainkhoz a 0. km-től számított 30. km-től a 60. km-ig bruttó 190 Ft/km, míg a 60. km-től bruttó 150 Ft/km kiszállási díj járul az oda- és visszaútra egyaránt, mely a felmérésre és a szerelésre egyaránt vonatkozik.

DTP® Biztonságiajtó - Telephelyi átvétel


Biztonságiajtóink szerelési szolgáltatás nélkül, telephelyi átvétellel is megrendelhetők.
Telephelyi átvétel esetén a Megrendelő külön kérésére az üzemünkben munkatársaink légbuborékos csomagoló fóliával látják el az ajtót, valamint széleire karton papír borítást tesznek az esetleges szállítási sérülések elkerülése érdekében. A csomagolás kizárólag a szállítóeszközbe és a szállítóeszközből történő rakodáskor, illetve a telepítési helyszínre történő átmozgatáskor védi az ajtót, tehát a szállítóeszközben, a szállítás időtartamára vonatkozó megfelelő rögzítés minden esetben a Megrendelő vagy fuvarozó cég esetén – a szállító feladata.

Csomagolás díja: 10 000 Ft/ajtó


Merre tovább? - Biztonságiajtó érdekességek

> Tovább a biztonságiajtó árlistájára
> Kérjen ajánlatot egyedi gyártású biztonságiajtóra
> Látogasson el DTP® Páncél Biztonsági Ajtó Bemutatótermünkbe

^ lap tetejére