DTP Biztonsági Ajtó főoldal
 
Online ügyfélszolgálat


DTP Biztonsági Ajtó®: A biztonsági ajtó sokkal több mint egy egyszerű biztonságiajtó. A biztonsági ajtó a MABISZ és egyéb nemzetközi tanúsítványoknak is megfelel, mindemellett többféle biztonsági ajtó borítással tehető még látványosabbá. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. a biztonságiajtó gyártását, telepítését is szállítását is vállalja, maximum 30 munkanapon belül. A biztonsági ajtót készpénzzel vagy átutalással egyaránt fizetheti.


"Van egy szép, kialakult betörésfóbiám. Nem tartok otthon semmi értékeset, sőt, én sem vagyok értékes, de azért senki ne tapogassa végig a gatyáimat. Addig nézegettem a biztonsági ajtókat interneten és bemutatókon, hogy a DTP biztonsági ajtóig jutottam. Tapogattam és láttam, hogy ezekben a Vasember is megakadna. Ha be van csukva, akkor lényegében befalaztuk a lakást. Profik készítik, profik szerelték. Ma már biztonságban van az összes gatyám."
Jáksó LászlóAz oldal kulcsszavai: biztonságiajtó kedvezmény, biztonságiajtó árak, biztonsági ajtó ár, bejárati biztonságiajtó, biztonsági ajtó Budapest, biztonsági ajtó garancia

DTP Biztonsági Ajtó - Biztonságiajtó vállalási feltételek, garancia

nyomtatás

 
 


Biztonságiajtó vállalási határidő, fizetési ütemezés

DTP Biztonsági Ajtó - Biztonságiajtó garancia

A DTP® Biztonságiajtó vállalási határideje

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. a fahatású sík burkolattal rendelt DTP® Biztonsági Ajtót megrendeléstől számítottan 15 munkanap átfutással, további burkolatú DTP® Biztonságiajtó egyedi gyártását és telepítését pedig a megrendeléstől számított 20-30 munkanap átfutással teljesíti. A vállalási határidő módosulhat, amennyiben az adott megbízás teljesítéséhez szükséges speciális anyagok vagy tartozékok nem állnak időben rendelkezésre, illetve az ajtó(k) telepítésének körülményei nem biztosítottak (pl. kültéri ajtóknál az időjárási viszonyok). Erről a változásról a gyártó a megrendelőt haladéktalanul tájékoztatja.

 

A DTP® Biztonságiajtó fizetési ütemezése

DTP Biztonsági Ajtó® megrendelésére a felméréskor a helyszínen készpénzben, vagy átutalással fizetendő előleg átadásával, valamint az írásos megállapodás aláírásával van lehetőség. A biztonságiajtó telepítése előre egyeztetett időpontban, a fenti határidő szerint történik. A fennmaradó összeg a biztonságiajtó átadás-átvételekor a helyszínen készpénzben vagy átutalással kerül kiegyenlítésre.

 Biztonságiajtó előleg fizetése

Biztonságiajtó készpénzes fizetése esetén

Biztonságiajtó átutalásos fizetése
esetén

1 millió Ft bruttó értékhatárig

30% előleg

70% előleg

1 millió Ft bruttó értékhatár fölött

50% előleg

70% előleg


Vállalási díjaink Budapesten és a 0. kilométertől számított 30 km-es vonzáskörzetében minden esetben tartalmazzák a következőket:

  • Megrendelésfelvétel és gyártási méretvételezés
  • Biztonságiajtó egyedi gyártástechnológiai tervezése
  • Gyártás
  • Szállítás
  • Régi ajtó bontása
  • Új biztonsági ajtó telepítése
  • Igény szerint a régi ajtó elszállítása
  • Akár 10 év garancia

Az árlistában és weblapunk egyéb oldalain feltüntetett árak az áfa-t tartalmazzák.

DTP Biztonsági Ajtó® - Garancia, kiszállási díj

DTP Biztonsági Ajtó® - Garancia 


A DTP Biztonsági Ajtó telepítésekor a számlával vagy átvételi elismervénnyel egyidejűleg garanciakártya kerül átadásra. A garancia érvényesítésére minden esetben a garanciakártya és a megállapodás felmutatásával van lehetőség. A garanciakártya minden esetben tartalmazza, hogy a garancia milyen jellegű meghibásodásokra terjed ki.

A DTP® Biztonságiajtó­ra a következő garanciális feltételek vonatkoznak:
10 év garancia a mechanikai védelemre, az átrozsdásodás ellen, az alaktartóságra, a hő- és hangszigetelő képességre
5 év garancia a zárra, a mozgóalkatrészekre
2 év általános garancia

A garanciális javításokra azok jellegétől függően a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb a mindenkori vállalási határidőnek megfelelően kerül sor.

A korábbi ajtó bontásának, valamint a DTP® Biztonságiajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. Természetesen kollégáink a kisebb faljavításokat (gipszelés) a telepítés alkalmával elvégzik. A további szakipari munkák elvégzésére cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.
DTP® Biztonságiajtó - Kiszállási díj

Vállalási díjaink Budapesten és a 0. kilométertől számított 30 km-es körzetében a biztonságiajtó felmérés, a gyártási méretvételezés, valamint a telepítés költségét is magába foglalják. Agglomeráción kívüli munkáknál árainkhoz a 0. km-től számított 30. km-től a 60. km-ig bruttó 190 Ft/km, míg a 60. km-től bruttó 150 Ft/km kiszállási díj járul az oda- és visszaútra egyaránt, mely a felmérésre és a szerelésre egyaránt vonatkozik.

Merre tovább? - Biztonságiajtó érdekességek

> Tovább a biztonságiajtó árlistájára
> Kérjen ajánlatot egyedi gyártású biztonságiajtóra
> Látogasson el DTP® Páncél Biztonsági Ajtó Bemutatótermünkbe

^ lap tetejére