Bejárati ajtó méretek

nyomtatĂĄs

 
 

 

A bejárati ajtó méretbeli jellemzői

 

Bejárati ajtó egyedi méretben

 

Biztonsági ajtó - Bejárati ajtó méretek

Nagyítás

A DTP biztonsági ajtó­ minden esetben egyedi méretvételezéssel és annak megfelelő gyártással készül. Számos e területen tevékenykedő biztonsági ajtó gyártóval és forgalmazóval ellentétben cégünk nem a bejárati ajtó környezetét igazítja a sorozatgyártásban készülő, standard méretű ajtó­hoz, hanem a bejárati ajtó­ az adott beépítési lehetőségekhez pontosan igazodva kerül kialakításra. Ezáltal elkerülhető, hogy feleslegesen falbontásra vagy -toldásra legyen szükség, emelve ezáltal a leendő bejárati ajtó biztonsági szintjét és csökkentve a telepítéssel járó kellemetlenségeket.
Tokmaradós ajtóknál az eredeti tok esetlegesen nem függőleges vagy vízszintes mivolta miatt a régi és újonnan telepítésre kerülő tok között valamennyi irányban rés keletkezhet, mely rést, az ajtó esztétikai értékének növelése érdekében festhető akrillal töltünk ki.

Az árképzés tekintetében az árlistában feltüntetett egyszárnyú biztonsági ajtóra vonatkozó adatok maximum 90x210 cm méretig, míg kéts­zár­nyú kivitelnél legfeljebb 130x210 cm esetén érvényesek. Ettől eltérő méretű bejárati ajtó­nál az árlista szerinti többletköltséggel kell számolni.

A korábbi ajtó bontásának, valamint az új bejárati ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. E munkák elvégzésére cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.

A bejárati ajtó telepítésekor az idomacél toktakarás rögzítése ragasztóval, a tok köracélokhoz rögzítése pedig kívülről nem látható hegesztéssel történik, így a biztonsági ajtó színterezése nem sérül.

 

Merre tovább? - Bejárati ajtó érdekességek

 

> Tekintse meg a DTP bejárati ajtó gyártási technológiáját
> Nézze meg a biztonsági ajtó belső szerkezetét
> A bejárati ajtó árlistája

^ lap tetejére