DTP Biztonsági Ajtó főoldal
 
Online ügyfélszolgálat


DTP® Biztonsági Ajtó: Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. a biztonsági ajtót minden esetben egyedi méretvételezéssel gyártja. A bejárati ajtó kialakítását a beépítési környezethez igazítva végezzük. A bejárati ajtó telepítése során felmerülő szakipari munkákat nem vállaljuk, ellenben a bejárati ajtó a hegesztési pontokat a bejárati ajtó telepítése után javítjuk.


"Az ajtó nem csak bejárat. Beengedés, szabadság, visszavonulás, bezárkózás, kirepülés, dizájn, megérkezés és elvágyódás egyszerre. Épp ezért nem mindegy, hogy milyen. Válassza a legjobbat! Ha itt jár, megtalálta."
Gundel Takács GáborAz oldal kulcsszavai: egyedi biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, beltéri bejárati ajtó, bejárati ajtó garancia, bejárati ajtó árlista, biztonsági ajtó ár

Bejárati ajtó méretek

nyomtatás

 
 

A bejárati ajtó méretbeli jellemzői

Bejárati ajtó egyedi méretben

Biztonsági ajtó - Bejárati ajtó méretekA DTP Biztonsági Ajtó®­ minden esetben egyedi méretvételezéssel és annak megfelelő gyártással készül. Számos e területen tevékenykedő biztonsági ajtó gyártóval és forgalmazóval ellentétben cégünk nem a bejárati ajtó környezetét igazítja a sorozatgyártásban készülő, standard méretű ajtó­hoz, hanem a bejárati ajtó­ az adott beépítési lehetőségekhez pontosan igazodva kerül kialakításra. Ezáltal elkerülhető, hogy feleslegesen falbontásra vagy -toldásra legyen szükség, emelve ezáltal a leendő bejárati ajtó biztonsági szintjét és csökkentve a telepítéssel járó kellemetlenségeket.

Az árképzés tekintetében az árlistában feltüntetett egyszárnyú biztonsági ajtóra vonatkozó adatok maximum 90x210 cm méretig, míg kéts­zár­nyú kivitelnél legfeljebb 130x210 cm esetén érvényesek. Ettől eltérő méretű bejárati ajtó­nál az árlista szerinti többletköltséggel kell számolni.

A korábbi ajtó bontásának, valamint az új bejárati ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. E munkák elvégzésére cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.

A bejárati ajtó telepítésekor az idomacél toktakarás rögzítése speciális ragasztóval, a tok köracélokhoz  rögzítése pedig kívülről nem látható hegesztéssel történik, így a biztonsági ajtó szinterezése nem sérül.Merre tovább? - Bejárati ajtó érdekességek

> Tekintse meg a DTP® Bejárati Ajtó gyártási technológiáját
> Nézze meg a biztonsági ajtó belső szerkezetét
> A bejárati ajtó árlistája

^ lap tetejére