Bejárati ajtó méretek

nyomtatĂĄs

 
 

 

A bejárati ajtó méretbeli jellemzői

 

Bejárati ajtó egyedi méretben

 

Biztonsági ajtó - Bejárati ajtó méretek

Nagyítás

A DTP biztonsági ajtó­ minden esetben egyedi méretvételezéssel és annak megfelelő gyártással készül. Számos e területen tevékenykedő biztonsági ajtó gyártóval és forgalmazóval ellentétben cégünk nem a bejárati ajtó környezetét igazítja a sorozatgyártásban készülő, standard méretű ajtó­hoz, hanem a bejárati ajtó­ az adott beépítési lehetőségekhez pontosan igazodva kerül kialakításra.

Ezáltal elkerülhető, hogy feleslegesen falbontásra vagy -toldásra legyen szükség, emelve ezáltal a leendő bejárati ajtó biztonsági szintjét és csökkentve a telepítéssel járó kellemetlenségeket.


Az árképzés tekintetében az árlistában feltüntetett egyszárnyú biztonsági ajtóra vonatkozó adatok maximum 90x210 cm méretig, míg kéts­zár­nyú kivitelnél legfeljebb 130x210 cm esetén érvényesek. Ettől eltérő méretű bejárati ajtó­nál az árlista szerinti többletköltséggel kell számolni.

 

A korábbi ajtó bontásának, valamint az új bejárati ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. E munkák elvégzésére cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.

 

A bejárati ajtó telepítésekor az idomacél toktakarás rögzítése ragasztóval, a tok köracélokhoz rögzítése pedig kívülről nem látható hegesztéssel történik, így a biztonsági ajtó színterezése nem sérül.


 

 

Merre tovább? - Bejárati ajtó érdekességek

 

> Tekintse meg a DTP bejárati ajtó gyártási technológiáját
> Nézze meg a biztonsági ajtó belső szerkezetét
> A bejárati ajtó árlistája

^ lap tetejére