DTP Biztonsági Ajtó főoldal
 
Online ügyfélszolgálat


DTP® Biztonsági Ajtó: Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. által kínált biztonsági ajtó nem szabványméretű, hiszen a bejárati ajtó mindenkor a beépítési környezet lehetőségeihez igazodik. Egyszárnyú, vagy kétszárnyú bejárati ajtó esetében meghatározott méreteken belül dolgozunk, de természetesen ezektől eltérő biztonsági ajtó legyártását is vállaljuk.


"Az ajtó nem csak bejárat. Beengedés, szabadság, visszavonulás, bezárkózás, kirepülés, dizájn, megérkezés és elvágyódás egyszerre. Épp ezért nem mindegy, hogy milyen. Válassza a legjobbat! Ha itt jár, megtalálta."
Gundel Takács GáborAz oldal kulcsszavai: beltéri bejárati ajtó, bejárati ajtó árlista, biztonsági ajtó Budapest, egyedi biztonsági ajtó, biztonsági ajtó ár, bejárati ajtó garancia

Bejárati ajtó méretek

nyomtatás

 
 

A bejárati ajtó méretbeli jellemzői

Bejárati ajtó egyedi méretben

Biztonsági ajtó - Bejárati ajtó méretekA DTP Biztonsági Ajtó®­ minden esetben egyedi méretvételezéssel és annak megfelelő gyártással készül. Számos e területen tevékenykedő biztonsági ajtó gyártóval és forgalmazóval ellentétben cégünk nem a bejárati ajtó környezetét igazítja a sorozatgyártásban készülő, standard méretű ajtó­hoz, hanem a bejárati ajtó­ az adott beépítési lehetőségekhez pontosan igazodva kerül kialakításra. Ezáltal elkerülhető, hogy feleslegesen falbontásra vagy -toldásra legyen szükség, emelve ezáltal a leendő bejárati ajtó biztonsági szintjét és csökkentve a telepítéssel járó kellemetlenségeket.

Az árképzés tekintetében az árlistában feltüntetett egyszárnyú biztonsági ajtóra vonatkozó adatok maximum 90x210 cm méretig, míg kéts­zár­nyú kivitelnél legfeljebb 130x210 cm esetén érvényesek. Ettől eltérő méretű bejárati ajtó­nál az árlista szerinti többletköltséggel kell számolni.

A korábbi ajtó bontásának, valamint az új bejárati ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. E munkák elvégzésére cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.

A bejárati ajtó telepítésekor az idomacél toktakarás rögzítése speciális ragasztóval, a tok köracélokhoz  rögzítése pedig kívülről nem látható hegesztéssel történik, így a biztonsági ajtó szinterezése nem sérül.Merre tovább? - Bejárati ajtó érdekességek

> Tekintse meg a DTP® Bejárati Ajtó gyártási technológiáját
> Nézze meg a biztonsági ajtó belső szerkezetét
> A bejárati ajtó árlistája

^ lap tetejére