DTP Biztonsági Ajtó főoldal
 

DTP® Biztonsági Ajtó: Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. által kínált biztonsági ajtó nem szabványméretű, hiszen a bejárati ajtó mindenkor a beépítési környezet lehetőségeihez igazodik. Egyszárnyú, vagy kétszárnyú bejárati ajtó esetében meghatározott méreteken belül dolgozunk, de természetesen ezektől eltérő biztonsági ajtó legyártását is vállaljuk.


"Van egy szép, kialakult betörésfóbiám. Nem tartok otthon semmi értékeset, sőt, én sem vagyok értékes, de azért senki ne tapogassa végig a gatyáimat. Addig nézegettem a biztonsági ajtókat interneten és bemutatókon, hogy a DTP biztonsági ajtóig jutottam. Tapogattam és láttam, hogy ezekben a Vasember is megakadna. Ha be van csukva, akkor lényegében befalaztuk a lakást. Profik készítik, profik szerelték. Ma már biztonságban van az összes gatyám."
Jáksó LászlóAz oldal kulcsszavai: egyedi biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, beltéri bejárati ajtó, bejárati ajtó garancia, bejárati ajtó árlista, biztonsági ajtó ár

Bejárati ajtó méretek

nyomtatás

 
 

A bejárati ajtó méretbeli jellemzői

Bejárati ajtó egyedi méretben

Biztonsági ajtó - Bejárati ajtó méretek

Nagyítás

A DTP Biztonsági Ajtó®­ minden esetben egyedi méretvételezéssel és annak megfelelő gyártással készül. Számos e területen tevékenykedő biztonsági ajtó gyártóval és forgalmazóval ellentétben cégünk nem a bejárati ajtó környezetét igazítja a sorozatgyártásban készülő, standard méretű ajtó­hoz, hanem a bejárati ajtó­ az adott beépítési lehetőségekhez pontosan igazodva kerül kialakításra.

Ezáltal elkerülhető, hogy feleslegesen falbontásra vagy -toldásra legyen szükség, emelve ezáltal a leendő bejárati ajtó biztonsági szintjét és csökkentve a telepítéssel járó kellemetlenségeket.


Az árképzés tekintetében az árlistában feltüntetett egyszárnyú biztonsági ajtóra vonatkozó adatok maximum 90x210 cm méretig, míg kéts­zár­nyú kivitelnél legfeljebb 130x210 cm esetén érvényesek. Ettől eltérő méretű bejárati ajtó­nál az árlista szerinti többletköltséggel kell számolni.

A korábbi ajtó bontásának, valamint az új bejárati ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. E munkák elvégzésére cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.

A bejárati ajtó telepítésekor az idomacél toktakarás rögzítése speciális ragasztóval, a tok köracélokhoz  rögzítése pedig kívülről nem látható hegesztéssel történik, így a biztonsági ajtó szinterezése nem sérül.Merre tovább? - Bejárati ajtó érdekességek

> Tekintse meg a DTP® Bejárati Ajtó gyártási technológiáját
> Nézze meg a biztonsági ajtó belső szerkezetét
> A bejárati ajtó árlistája

^ lap tetejére