Ajtó­burkolatok

nyomtatĂĄsDTP Biztonsági Ajtó® színre fújt kazettás borítással

A DTP Biztonsági Ajtó® színre fújt kazettás borításának jellemzői

DTP Biztonsági Ajtó - Marásprofil-minták

A DTP Biztonsági Ajtó®­ színre fújt kazettás ajtó­burkolata természetes alapanyagokból tömörített ajtó­borítás. Munkatársaink a DTP® Biztonsági Ajtóhoz választott kazetta mintázatot számítógéppel vezérelt CNC esztergagéppel készítik el, biztosítva a pontosságot, az arányosságot és a precizitást.
A DTP® Biztonsági Ajtóhoz 225-fajta kazettamintát választhat palettánkról, de - 12 700 Ft többletköltséggel - egyedi kívánságokat is teljesítünk. A kazetták marását 7-féle profillal készítjük.  A következő műveletekben szakembereink csiszolás után alapozzák a felületet, majd több réteg, RAL K7 színskálából választható fedőfestéket szórnak a DTP Biztonsági Ajtó­® ­borítására. Az ajtó­borítást Loctite 937 típusú, gombaölő hatású, nagy szilárdságú MS polimer ragasztóval rögzítjük az ajtó­hoz.

A DTP Biztonsági Ajtó­® színre fújt kazettás kivitelben összesen
299 250-féle módozatban rendelhető tetszés szerint.

Ha az ajtó­n kívül és a lakás belső terében más és más felületek adottak, választható eltérő színre fújt kazettás megoldás is a DTP Biztonsági Ajtó®­ megrendelésekor. Ezáltal lehetővé válik a mindkét oldalán a környezettel legjobban harmonizáló DTP Biztonsági Ajtó­® telepítése. Ezen lehetőségek kiaknázása nem jelent többletköltséget.

Nem ritka az sem, ha a telepítendő DTP Biztonsági Ajtó®­ két oldala más-más borítással készül - például kívül színre fújt kazettás, belül fa hatású sík borítás - vagy szintén gyakori a kívül fa hatású kazettás, belül színre fújt kazettás burkolatok párosítása.

A színre fújt kazettás borítású DTP® Biztonsági Ajtó­t beltéri és kültéri telepítés esetén egyaránt ajánljuk.

Lehetőség van fém díszcsík felragasztására is. Ezek matt króm és matt arany színben rendelhetők. A fém díszcsík az ajtó külső oldalára vagy kültéri ajtóra nem rendelhető. Színre fújt kazettás és fa hatású kazettás borítással rendelkező ajtó belső oldalára csak a 156, 181, 196, 201, 205, 224-es számú ajtóborítással rendelkező ajtólapra választható.

DTP Biztonsági Ajtó® Bemutatótermünkben megtekinthetőek mintadarabjaink, melyek felölelik a teljes kínálatot mind a marásminta, mind a marásprofil, mind a színválaszték tekintetében.

A színre fújt kazettás ajtó­burkolat opcionálisan választható.

A DTP® Biztonsági Ajtó­ burkolatának bruttó ára

  • Egyszárnyú típus esetén 38 000 Ft/oldal.
  • Kéts­zár­nyú típus esetén 61 000 Ft/oldal.

Letölthető dokumentumok a DTP Biztonsági Ajtó® színre fújt kazettás borításához

Színre fújt kazettás DTP Biztonsági Ajtó borítások mintái
(formátum: pdf, terjedelem: 16 oldal, fájlméret: 992 kbyte)

Marásprofil-minták
(formátum: pdf, terjedelem: 2 oldal, fájlméret: 208 kbyte)

Képgaléria

      Bejárati biztonsági ajtó - Kazettás, kültéri

Merre tovább? - DTP Biztonsági Ajtó® érdekességek

> Nézze meg, hogyan készül a DTP Biztonsági Ajtó®
> Tekintse meg a DTP Biztonsági Ajtó® fa hatású kazettás burkolatát
> Látogasson el DTP® Biztonsági Ajtó Bemutatótermünkbe

^ lap tetejére