DTP Biztonsági Ajtó főoldal
 

DTP Biztonsági Ajtó®: A biztonsági ajtó felett elhelyezkedő felülvilágító ablak nem csak biztonságos, de az esztétikai követelményeknek is megfelel. Ennek megfelelően a biztonsági ajtó felülvilágító ablakát akár dekorüveggel is rendelheti. Felülvilágító ablak használatakor a betörő kemény falakba ütközik, hiszen sem az ablakon, sem a biztonsági ajtón nem fog bejutni.


"Az ajtó nem csak bejárat. Beengedés, szabadság, visszavonulás, bezárkózás, kirepülés, dizájn, megérkezés és elvágyódás egyszerre. Épp ezért nem mindegy, hogy milyen. Válassza a legjobbat! Ha itt jár, megtalálta."
Gundel Takács Gábor



Az oldal kulcsszavai: biztonsági ajtó Budapest, ablakos biztonsági ajtó, egyedi biztonsági ajtó, biztonsági ajtó kedvezmény, biztonsági ajtó ár

Kiegészítők

nyomtatás



Biztonsági ajtó felülvilágító ablakkal

A biztonsági ajtó felülvilágító ablakának kialakítása, üvegtípusai

A felülvilágító ablak a biztonsági ajtó fölött helyezkedik el. Elsődlegesen a biztonsági ajtó mögötti terület világosabbá tételét szolgálja, de típustól függően szellőztetésre is használható.

Kialakítását tekintve alkalmazható fix üvegtáblás kivitel tömör B3 vagy thermopan üveggel kombinált B3, B2, illetve B1 biztonsági üveggel, rács nélkül, melyet 10x12 mm-es szinterezett alumínium üvegfogó kerettel látunk el, valamint thermopan üveges változat, előtte fix rácsszerkezettel. A rácsszerkezettel is védett, thermopan üveges típusnál fix üvegtáblás, kéts­zár­nyú nyíló, valamint bukó kivitel választható.

A rácsszerkezet 12x12 mm négyszög­acél­ból készül, alapesetben derékszögű mintás, fix kivitelben, az biztonsági ajtó tokjával megegyező festéssel. Rögzítése a tokhoz oldhatatlan hegesztett kötésekkel történik.

Sokan úgy hiszik, hogy elegendő, ha az ajtó biztonságos. Ez sajnos tévhit, hiszen nagyobb fáradtsággal jár ugyan a biztonsági ajtó fölött bejutni a lakásba, mégis sok esetben ezt a lehetőséget használják ki a betörők olyan ajtó­knál, ahol a megfelelő védettség a felülvilágító ablakra nem terjed ki.

A biztonsági ajtóhoz használt üvegtípusok 


Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nagy hangsúlyt fektet a DTP Biztonsági Ajtó® küllemére, ezért üvegkínálatát is ennek megfelelően alakította ki. A felülvilágító ablakkal rendelkező biztonsági ajtó a hagyományos víztiszta üveg mellett dekorüvegekkel is rendelhető.

Felülvilágító ablakot kizárólag a cégünknél rendelt biztonsági ajtók felszereltségeként kínálunk, alkatrész-forgalmazással az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem foglalkozik.

> A biztonsági ajtóhoz rendelhető üvegtípusok fotógalériája

A biztonsági ajtó felülvilágító ablakainak bruttó ára

 
  • Biztonsági üveges fix kivitel: 190 000 Ft/m2.
Biztonsági Ajtó - B3 fix üvegtáblás felülvilágító ablak
  • Fix thermopan üveges típus, előtte ráccsal:
    102 000 Ft/m2, de minimum 51 000 Ft/db.
Biztonsági ajtó - Fix thermopan üveges felülvilágító ablak
  • Nyíló ablak, thermopan üveggel, előtte ráccsal:
    127 000 Ft/m2, de minimum 63 500 Ft/db.

Biztonsági ajtó - Nyíló thermopan üveges felülvilágító ablak

  • Bukó ablak, thermopan üveggel, előtte ráccsal:
    127 000 Ft/m2, de minimum 63 500 Ft/db.
Biztonsági ajtó - Bukó felülvilágító ablak thermopan üveggel

 

Merre tovább? - Biztonsági ajtó érdekességek

> Tudjon meg többet a biztonsági ajtó alapfelszereltségéről
> Nézzen utána a biztonsági ajtó tanúsítványoknak, szabványoknak
> Kérjen ajánlatot egyedi gyártású biztonsági ajtóra

^ lap tetejére