DTP Biztonsági Ajtó főoldal
 
Online ügyfélszolgálat


DTP Biztonsági Ajtó®: Az Ajtó-Betörésvédelem által kifejlesztett biztonsági acél ajtó teljes szerkezete acélból készül, így ez a MABISZ által megkövetelt védelmi szintet messze túlhaladó biztonsági ajtó. A biztonsági ajtó ötféle borítással készül a magas szintű esztétikum érdekében. Az acél biztonsági ajtó a piacvezető CISA® zárrendszereivel van szerelve.


"Vastaps a Ajtó-Betörésvédelem Kft. szakembereinek - a minőségnek, a megbízhatóságnak!
Örülök, hogy mellettük döntöttem."
Koltai RóbertAz oldal kulcsszavai: biztonsági acél ajtó, biztonsági acél ajtó szerkezet, biztonsági ajtó árlista, biztonsági ajtó szerkezet, biztonsági ajtó ár, biztonsági acél ajtó gyártás

Biztonsági acél ajtó szerkezet

nyomtatás

 
 

A biztonsági acél ajtó szerkezeti áttekintése

Az alábbi ábrák szemléltetik az elmúlt évek innovációjának eredményeként létrejött biztonsági ajtó gyártási technológiát. A biztonsági acél ajtó­t jelenleg a 2010_01/002 számú gyártástechnológiai dokumentáció alapján készítjük. Cégünk a betörési technikák fejlődésével párhuzamosan folyamatosan fejleszti biztonsági ajtó technológiáját. Az itt bemutatott biztonsági acél ajtó opcionális kiegészítőket is tartalmaz, melyeket minden esetben az adott elem magyarázatánál feltüntetünk.