DTP Biztonsági Ajtó főoldal
 

DTP Biztonsági Ajtó®: Biztonsági ajtó gyártó tevékenységünk a biztonsági ajtó méretvételezéssel kezdődik és a biztonsági ajtó borításának felhelyezésével fejeződik be. Biztonsági ajtó gyártó technológiánk több mint 10 év tapasztalatán nyugszik.


"Van egy szép, kialakult betörésfóbiám. Nem tartok otthon semmi értékeset, sőt, én sem vagyok értékes, de azért senki ne tapogassa végig a gatyáimat. Addig nézegettem a biztonsági ajtókat interneten és bemutatókon, hogy a DTP biztonsági ajtóig jutottam. Tapogattam és láttam, hogy ezekben a Vasember is megakadna. Ha be van csukva, akkor lényegében befalaztuk a lakást. Profik készítik, profik szerelték. Ma már biztonságban van az összes gatyám."
Jáksó LászlóAz oldal kulcsszavai: biztonsági ajtó gyártás, biztonsági ajtó ár, biztonsági ajtó gyártó, biztonsági ajtó Budapest, biztonsági ajtó kedvezmény

Biztonsági ajtó gyártó technológiánk

nyomtatás

 
 

A biztonsági ajtó gyártó technológiánk részletes bemutatása

Biztonsági ajtó gyártás­i technológiánk több mint 10 éves szakmai és munkaszervezési tapasztalatokon nyugszik. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. minőségbiztosítási rendszere ennek megfelelően került kialakításra.

Egy ilyen átfogó, részletekbe menően kidolgozott és dokumentált rendszer esetenkénti módosítása nagy körültekintést igénylő feladat. Tudjuk, hogy a folyamatos innováció is kiemelten fontos, ezért a biztonsági ajtó gyártó folyamatainkat negyedévente felülvizsgáljuk és szükség szerint - a minőségbiztosítási szabályzatra is kiterjedően - módosítjuk azt.

Mit sem ér az elméleti kidolgozottság, ha az a gyakorlattal nincs összhangban. Ennek érdekében pontosan tisztázott, jól körülhatárolt felelősségi körök és munkafázisonkénti ellenőrzést alkalmazunk, mely garantálja a biztonsági ajtó gyártó technológiánk gyakorlati alkalmazását.

A biztonsági ajtó gyártásának folyamata

 1. A biztonsági ajtó gyártás­i méretvételezése


  A megrendelés felvételekor többéves szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársunk a telepítendő ajtó helyszínén az egyedi adottságokat figyelembe véve felveszi a biztonsági ajtó gyártás­hoz szükséges méreteket és dokumentálja a megvalósításhoz szükséges egyéb adatokat.

 2. Egyedi gyártástechnológiai tervezés

  Biztonsági ajtó gyártó technológia egyedi szempontok alapján

  Nagyítás

  Az üzemvezető a méretvételezés adatait felhasználva - a DTP Biztonsági Ajtó®­ technológiai előírásainak megfelelően - elkészíti az adott megrendelésre vonatkozó gyártási dokumentációt. Ez alapján kivezeti a biztonsági ajtó gyártás­hoz felhasználandó anyagokat a raktárkészletből, valamint mind a személyi állomány beosztását, mind a megvalósításhoz szükséges gépek (CNC marógép, fényezőkamra, nagy kapacitású lamináló gép,...) gyártási előjegyzését figyelembe véve beilleszti a munkarendbe a megvalósítás egyes fázisait.

 3. A biztonsági ajtó acél­szerkezetének ­gyártása


  Az biztonsági ajtó gyártás­i dokumentáció alapján a lakatos részleg munkatársai elkészítik az ajtó­tokot és az ajtó­szárny keretét, majd beépítik a zár­rendszert és a rácsszerkezetet, felhegesztik a páncél­lemezeket és a zsanérokat, valamint elhelyezik az aktív és passzív zár­ópontokat.

 4. A biztonsági ajtó ajtó­lapjának gyártása

  Biztonsági ajtó gyártó technológia

  Nagyítás

  A választott burkolat típusának függvényében a kiírásnak megfelelő méretben, az acél­szerkezethez igazodva az asztalos részleg elkészíti mindkét oldal biztonsági ajtó ­borítását.

  Fa hatású sík ajtó­borítás
  nál a lap méretre vágását követően az élfóliázás és ragasztás folyamata következik.


  Fafelületű sík ajtó­borítás
  ok esetén a méretre vágás és csiszolás után a megrendelés szerinti felületkezelésre (lazúrozásra vagy pácolásra) kerül sor.

  Színre fújt kazettás ajtó­borításoknál a méretre vágást követően a kért kazettamintát számítógép vezérelt CNC esztergagéppel alakítjuk ki, majd a felületet alapozzuk és a száradási idő után a szintén számítógép vezérelt fényezéssel zár­ul az ajtó­lap gyártása.
  Fa hatású kazettás ajtó­borításoknál a folyamat a színre fújt kazettáséval megegyező, azonban a fényezés helyett a választott fóliát lamináljuk az ajtó­lapra.

  Fakazettás kivitelnél a válogatott borovi fenyő anyagok méretre vágása, majd az ajtó­burkolat összeállítása történik meg, végezetül a csiszolást és alapozást követően a felületkezeléssel nyeri el végső formáját.

  Üvegkazettás biztonsági ajtó­nál a fenti folyamatok kiegészülnek az üvegek méretre vágásával és beillesztésével.

 5. A biztonsági ajtó összeállítása


  A 3. fázisban leírtak szerint elkészült ajtó­szerkezet, valamint az előző pontban ismertetett módon létrejövő ajtó­borítások, továbbá a biztonsági ajtó gyártás­i dokumentációnak megfelelő kiegészítők felhasználásával az összeszerelő részleg szakemberei látják el a gyártás­i fázis utolsó feladatait.

Merre tovább? - Biztonsági ajtó érdekességek

> Miért a DTP Biztonsági Ajtó®?
> Szempontok biztonsági ajtó választáshoz
> Biztonsági ajtó gyártó tanúsítványok

^ lap tetejére