Szigetelések

nyomtatĂĄsBiztonsági ajtók kültérre

Biztonsági ajtók kültéri szigeteléssel

A kültéri szigetelést olyan biztonsági ajtó esetében alkalmazzuk, ahol a külső oldalon, télen, akár fagy is lehet. Amennyiben az ajtó külső és belső oldalán nagy hőmérséklet-különbség alakul ki, a tokban lévő hőhidak miatt páralecsapódás, extrém esetben páracsepegés fordulhat elő, a szigetelés mértékétől függetlenül, így hideg időszakban is meg kell oldani a lakás szellőzését, illetve párátlanítását.
Kültéri telepítés esetén előtető alkalmazása szükség abban az esetben, ha az ajtó csapadékkal érintkezhet, attól nem védi kellő képpen az épület.

A szigetelt biztonsági ajtók felhasználási területei: családi házak, függőfolyosóról nyíló lakások.

 

Kültéri ajtó­szigetelés-csomag

Gumiprofilos szigetelés

tartalmazza

Ajtó­lap-szigetelés

tartalmazza

Tokszigetelés

tartalmazza

Hőszigetelési érték

K=1,1 W/m2K

Hangszigetelési érték

Rw=42 dB

Ár (egys­zár­nyú ajtó esetén)

32 500 Ft

 

További gumiprofilos szigetelés (opcionális)


A DTP biztonsági Bejárati Ajtó tokjában elhelyezkedő 15 mm széles gumiprofilos szigetelés (mely megtalálható a lépcsőházi- és kültéri szigeteléscsomagban is) mellett lehetőség van további gumiprofilos szigetelés rendelésére is. Ez a gumiprofil a belső ajtólap és az ajtólap acélkeretének illesztésénél helyezkedik el, körben, mind a négy oldalon.

 Polifoam tokszigetelés (opcionális)

A DTP biztonsági bejárati ajtó esetében a polifoam tokszigetelés alkalmazásával egy hőhídmegszakított tok jön létre.  Ez az opcionálisan rendelhető szigetelés bekerül a biztonsági bejárati ajtó küszöb részébe is, így mind a négy oldalon javítja a tok szigetelését.Nagyítás

Merre tovább? - Biztonsági ajtók érdekességei

> Nézze meg a biztonsági ajtó belső szerkezetét
> Milyen szempontok alapján érdemes biztonsági ajtókat választani?
> Látogasson el DTP biztonsági ajtó Bemutatótermünkbe