Gyakori kérdések

nyomtatĂĄsVállalási feltételek, garancia

 • Hogy tudok megrendelni egy biztonsági ajtót?
  Amennyiben minket választott, Önnek nincs más dolga, minthogy a weblapon vagy az árajánlaton feltüntetett telefonszámok egyikén vagy akár személyesen a bemutatótermünkben jelezze szándékát. Munkatársunk telepítési címet és telefonszámot fog kérni, melyet továbbít egy felmérő szakembernek. Ez után kollégánk telefonon fog jelentkezni, hogy felmérésre aktuális időpontot egyeztessenek. A megbeszélt időpontban megjelenik a szín- és anyagmintákkal a helyszínen, ahol egy megállapodásban rögzíti az igényeket, a vállalási határidőt és az összegeket, valamint előleget kér, hogy indulhasson a gyártás.

 • Mennyi előleggel kell készülni a megállapodáskor?
  1 millió Ft bruttó értékhatárig 30 %, e felett 50 % készpénz előleg a helyszíni felméréskor, a fennmaradó összeg a szereléskor, a munka átadásával egyidejűleg fizetendő.

 • Tudok Önöknél átutalással fizetni?
  Igen, a készpénzes fizetés mellett átutalással is tud fizetni. E fizetési módozatnál az írásos megállapodás alapján az előleg 70%, a fennmaradó 30% a teljesítéskor fizetendő.
  A munkanapban megadott vállalási határidő az előleg számlánkra történő beérkezésétől kezdődik.

 • Milyen plusz költséggel jár a megvásárolt biztonsági ajtó telepítése?
  Áraink egész Budapesten és a 0. kilométertől számított 30 km-es vonzáskörzetében tartalmazzák a felméréstől az átadásig az összes költséget.

 • A régi ajtómat el tudják szállítani, s ha igen mennyiért?
  Kollégáink az új DTP Biztonsági Ajtó telepítése után, igény esetén díjmentesen elszállítják a régi ajtó maradványait.